Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi okulumuzu ziyaret etti.

Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi okulumuzu ziyaret etti.

11.10.2023 113

          2023-2024 Eğitim Öğretim Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi'nin başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, ilimiz genelinde görev yapan Okul Müdürleri ve her okulu temsilen toplantıda yer alan öğretmenlerin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

        Toplantı sonrasında “Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi “ kapsamında okulumuz öğretmenleri ile biraraya gelen Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzda yapılan çalışmalardan dolayı Okul Müdürümüz Yaşar Keskin’e ve tüm öğretmenlerimize teşekkür etti.

       Vali Yardımcımız Hüseyin AYDIN, okulumuzu ziyaret etti . Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte öğle yemeğini okul yemekhanemizde öğrencilerimizle sohbet ederek yiyen Vali yardımcımız Hüseyin AYDIN  okulumuzda incelemelerde bulunduktan sonra okulunuzda yapılan çalışmalardan dolayı okul müdürümüz Yaşar KESKİN'e teşekkür etti.

11-10-202311-10-202311-10-202311-10-2023